Design a site like this with WordPress.com
Get started

Fem ställen jag vill besöka

  • ROM – Jag har länge drömt om att resa till Rom. Dels finns där så mycket kultur som jag bara längtar efter att få uppleva (Colosseum till exempel, wow!), men även maten (pasta och pizza, någon?), glassen, värmen och allt annat därtill. Rom ligger nog högst upp på min Bucket list just nu.
  • USA – Jag har varit i USA tidigare, men vill väldigt gärna tillbaka. Jag har redan betat av tio av 50 stater, så jag vill väldigt gärna vidga mina vyer och äta hamburgare tills jag spricker.
  • PARIS – Parlez-vous français? Nja, inte jättebra, trots att jag har läst franska både på högstadiet och gymnasiet. Men Paris lockar verkligen. Längtar efter att få äta croissanter, pain au chocolat och macarons. Jag skulle ändå säga att jag har tillräcklig kunskap i franska för att kunna beställa det på ett mysigt café.
  • HANOI – Mitt nya jobb har ett kontor i Hanoi. Asien har aldrig tidigare lockat mig, men efter att mina kollegor berättat om Hanoi har jag verkligen blivit sugen på att åka dit och se om det är så fantastiskt som de berättat. Billigt verkar det vara, och betydligt tryggare än Ho Chi Minh-staden.
  • ATHEN – Athen och Rom är båda två städer som jag länge velat besöka. Jag har läst mycket grekisk mytologi i mitt liv, och vill verkligen se hur allt ser ut på riktigt.

    Det finns ju många andra ställen jag drömmer om att resa till – detta fick bli ett urval. Några bubblare kan jag bjuda på: Irland, Island, Skottland och Spanien.
Advertisement

One thought on “Fem ställen jag vill besöka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: