Design a site like this with WordPress.com
Get started

Fem snabba från veckan som gått

  • Häromdagen fick jag finbesök!Pappa och två av mina systrar tog segelbåten och la till vid Kullaviks Hamn. Det är inte alltid ens besök kommer nästintill till ytterdörren med båt! Det blev en riktigt fin kväll. Vi började med att äta på en restaurang som ligger på bryggan. Pappa och systrarna högg in på varsin burgare och jag, som ätit burgare dagen innan, satte tänderna i en räkmacka. Sen tog vi en härlig promenad i den ljumma sommarkvällen med havet som granne och solnedgången som skådespel.
  • Jag har jobbat på! Nu är man inte så ny på ”nya jobbet” längre, jag har varit här i mer än en månad nu. Det har varit ett par ganska lugna veckor på jobbet faktiskt, så jag har haft tid att läsa på och lära känna kollegorna lite bättre.
  • 10.000 steg om dagen – minst! Det är mitt motto nuförtiden. På mitt jobb har vi en friskvårdspromenad på en halvtimme varje dag. Betald, dessutom! Så då har man tid att samla på sig några steg. Sen brukar jag gå från Nya Ullevi till Linnéplatsen varje dag efter jobbet för att få lite fler steg och undvika trånga bussar. Det är en vana jag verkligen gillar!
  • Fotboll, fotboll, fotboll. Jag har tittat på väldigt mycket fotboll den senaste tiden. Lite Superettan och en hel del Allsvenskan och Premier League. Extra kul är att kunna snacka fotboll med kollegorna på en rast eller när man får en andningspaus på jobbet.
  • Igår ordnade jag och några tjejkompisar en babyshower för en av mina bästa vänner som väntar sitt första barn. På grund av corona blev det såklart digitalt – och det kändes som att det blev riktigt lyckat! Vi hade ett par aktiviteter planerade, ställde massa frågor och så hade vi smugglat dit några presenter. Vi var runt 12-13 personer i en gruppvideochatt – och det gick relativt problemfritt. Någon hade en mikrofon som strulade, någon annan hade lite problem med högtalarna men på det stora hela var det väldigt lyckat.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: