Design a site like this with WordPress.com
Get started

Fem serier jag följer just nu

  • Lost. Denna serien har visserligen några år på nacken, men det var först nu jag upptäckte den. Jag är inne på säsong fyra just nu, och tycker att serien var som allra bäst i början. Visst, jag vill fortfarande veta vad som ska hända, men jag tycker att man ännu mer borde fokuserat på temat “överlevnad på en öde ö.” Det temat frångick man ju ganska radikalt så småningom.
  • Will & Grace. Denna är ju en riktig långkörare. Jag har inte sett så många säsonger än, men gillar att ha en serie att följa som dels är lång och inte tar slut direkt och som har 20 minuter långa (eller ska jag säga korta?) avsnitt. Dessutom får man sig ett gott skratt då och då.
  • Outlander. På Viaplay släpper man ju ett nytt avsnitt i veckan av Outlander just nu. Jag har visserligen inte sett alla avsnitt än, Outlander har blivit en serie som jag bara kollar på när jag verkligen känner för det. Det är dessutom en serie jag aldrig skulle kunna tänka mig att se om (till skillnad från en handfull andra serier), så jag känner att det är viktigt att ta tittandet i eget tempo.
  • The Umbrella Academy. Just nu ser jag om The Umbrella Academy. En verkligt flippad serie som emellanåt bjuder på riktiga guldkorn. Exempelvis Phantom of the Opera-medley:t i första avsnittet. Jag har sett första avsnittet flera gånger bara för att njuta av musiken.
  • Arrow. Denna serien ligger väl egentligen lite på hold, och jag kollar inte så aktivt på den just nu. Men då och då blir jag sugen på lite hjältar som ska rädda staden under cover. Och då slår jag på Arrow igen och njuter av ett avsnitt eller två.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: