Design a site like this with WordPress.com
Get started

Fem saker som hänt den senaste tiden

  • Jag har blivit uppsagd från mitt jobb. Det är kanske old news nu, var ändå snart fyra veckor sedan jag blev uppsagd och en vecka sen jag slutade jobba där. Men det tog hårt. Jag hade inte varit på mitt nya jobb särskilt länge, och sen kom coronakrisen som en slägga och tog mitt jobb ifrån mig.
  • Jag har fått ett nytt jobb. Jag trodde aldrig att det skulle gå så fort, speciellt inte i dessa tider. Men igår kom samtalet jag väntat på och jag har ett jobb att gå till i sommar. Det är fortfarande inte helt klart hur omfattande jobbet är, men att veta att jag har ett jobb att gå till från och med den 8 juni är en enorm lättnad. Så nu blir det väl lite “semester” i en och en halv månad, om jag inte får hoppa in och vikariera någonstans.
  • Det har blivit vår, på riktigt. Och jag försöker få så många timmar ute i solen som möjligt. Denna veckan har jag, än så länge, haft en coronapicknick i Botaniska trädgården med en kursare från studietiden, promenerat i Botaniska trädgården med en annan vän, ätit på en uteservering med tre av mina närmsta vänner och druckit rosé och ätit frukt på klipporna vid havet i Kullavik med en annan vän. I söndags blev det även tacomiddag ute i trädgården hos några andra vänner. Vänner är ju helt klart bland det bästa som finns, så tacksam.
  • Jag har köpt en bil. Tror det är ungefär en månad sen den kom hem till mig, förmodligen till och med lite mer. Men det är så skönt att kunna vara fri och oberoende av kollektivtrafiken. En trevlig liten Golf som visserligen har några år på nacken men som är välskött och går som den ska blev det tillslut. Jag är väldigt nöjd!
  • Jag har tränat en hel del. Eller, ja, allt är ju relativt såklart, men jag har tränat mer än jag gjort tidigare och jag trivs med det. Det är en vän till mig som satt ihop ett träningsprogram till mig som passar som handen i handsken. Så det rekommenderar jag varmt att ni också gör – ni kan spana in hans sida här. Väldigt förmånliga priser, dessutom.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: