Design a site like this with WordPress.com
Get started

Ett känslosvall till vecka

Det har varit en lång vecka. Igår nåddes dess epicentrum då vi begravde farfar. Det har varit mycket känslor och idag är jag mest trött. Men gårdagens begravning blev väldigt fin. Det var bara allra närmsta familjen som fick vara med, men det var en väldigt fin stund, med en begravningsgudstjänst, gravsättning och minnesstund. Det allra tuffaste var att se mina småsystrars rödgråtna ansikten, då grät mitt storasystershjärta.

Jag är glad och tacksam att vi fick en fin sista stund tillsammans. Men jag är också glad och tacksam över att vi nu har lagt det bakom oss. Idag har jag sovit och tagit mig ut i solskenet. Kameran fick följa med och dokumentera det isiga, blåa, krispiga, kyliga. Nu väntar skidor, en kopp te och en och annan chokladpralin.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: