Städer jag vill besöka

Vilka städer vill du besöka?

New York står högt upp på listan! Det är ju en stad man verkligen har fått sig en bild av genom filmer, serier och böcker. Det hade varit roligt att få uppleva en bråkdel av det i verkligheten, även om det säkert är en helt annan puls än man själv är van vid. Förhoppningen är att jag och min pojkvän ska åka dit någon gång i framtiden.

Venedig är en annan stad jag gärna vill besöka. Se arkitekturen och stadens speciella uppbyggnad. Det är också ett resmål som står på min och min pojkväns bucket list.

Inga städer, visserligen, men Nya Zeeland och Island är två länder jag gärna hade rest till. Athen, med allt det kulturella och mytologiska som hör staden till är ett annat resmål som lockar.

Nu längtar jag dock efter resan till Teneriffa som stundar. En hel vecka i solen med min pojkvän utan några måsten (förutom att han ska träna, men det behöver ju inte jag göra!)

Sen vill jag gärna tillbaka till Oregon (kusten ser ni på bilden ovan) och uppleva den storslagna naturen vid Yellowstone igen. Och se andra stater, såklart!

Har du någon stad du gärna vill besöka, och varför?

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started