Design a site like this with WordPress.com
Get started

Fem snabba från helgen som varit

  • Det har blivit en hel del fotbollstittande. HBK har spelat (vinst med 3-0!) och sen har jag även kollat på en del Premier League-matcher samt Elfsborg – IFK Norrköping. En helg utan fotboll är inte mycket till helg, tycker jag.
  • Jag tog mig en löptur på sisådär fyra kilometer. Sen stannade jag till vid den lokala blomsterhandeln och köpte lite snittblommor. Och promenerade de tre kilometrarna hem.
  • Jag har lagat mat. Mest tacos. I lördags blev det en nachotallrik och idag blev det en taco med ungsbakade grönsaker. Mmmm.
  • Jag har även gjort en ny batch risifrutti. Det är tydligen min grej nu, att göra en gryta risifrutti och sen äta det till frukost under jobbveckan som kommer. Denna batchen blev riktigt fin. Jag är nöjd!
  • Jag har handlat. Mest massa goda grönsaker som ska inmundigas kommande vecka. MUMS! Mitt bästa tips när man ska handla i dessa tider är att handla sent på kvällen, precis innan stängning. Mitt Maxi stänger 22, jag är där strax efter 20, eller runt 20:30. Det är typ folktomt och superhärligt! Kommer aldrig handla i rusning igen. (Eller, det kommer jag säkert behöva. Men att planera sin handling och att göra den sent på kvällen är ju lätt det bästa, pandemi eller ej.)
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: