Design a site like this with WordPress.com
Get started

Senaste dagarna i bilder

Den senaste tiden har jag typ bara gått all min lediga tid. Vi har en stegtävling på jobbet som jag arrangerar och jag vill ändå hålla uppe en hyfsad nivå. Just nu snittar jag på runt 33.000 steg/dag i mars månad och igår kom jag upp i 50.000 steg. Det var visserligen en söndag, men jag lovar att jag gjorde annat än att gå. Bland annat sov jag ordentligt (det är ju viktigt), jag var på kalas för en av mina bästa vänner (vi var utomhus och höll avstånd) och så åkte jag lite buss och spårvagn (med munskydd på).

Här och var skymtar ett och annat vårtecken förbi, jag var såklart tvungen att fånga snödropparna med min nya kamera, en Nikon J1 som är stilfullt röd. Jag har också passat på att bygga små eldar, (älskar eld. Älskar.) grilla och åka båt över till Hisingen.

Men utöver det har jag gått. Typ bara gått.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: