Design a site like this with WordPress.com
Get started

På roadtrip till Mariannelund

Jag och min syster åkte på en roadtrip där slutdestinationen var Mariannelund. Min syster ska gå på folkhögskola där till hösten så vi passade på att reka och se hur det ser ut i förväg. Vi åkte nästan hela vägen på måndagskvällen, men stannade på ett litet hotell utanför Eksjö på ett ställe som heter Paradis. Vi passade på att gå lite på en led i ett naturreservat precis intill, väldigt vackert!

På tisdagen avnjöts en enklare hotellfrukost (hotellet var tvåstjärnigt, så det var inte så mycket att välja på, men det var gott) och sedan åkte vi vidare till Mariannelund. Vi hittade skolan, spanade på omgivningarna, köpte karameller i karamellfabriken och gick runt i skogsområdet för att se om det finns bra promenadstigar där. Det fanns det!

Och när vi strövade runt i skogen hittade vi skogens guld – massa kantareller! Det blev sedan kantarelltoasts på kvällen – MUMS! Kort och gott en fin roadtrip. Mariannelund är inte direkt en metropol så ska ni dit rekommenderar jag att ni även besöker omgivningarna då det inte finns så mycket att göra just i Mariannelund.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: