Design a site like this with WordPress.com
Get started

Jag fyllde 27 år

För en vecka sedan fyllde jag 27 år. Den bästa dagen på året, då jag får stå i fokus, ta emot presenter och gratulationer. Kan det bli bättre?

Efter ett par dagar med lite halvkasst väder var det ändå tillräckligt varmt för att jag skulle kunna ha klänning och bara ben. Fokus låg på maten och familjen. Jag hade nästan hela familjen hemma hos mina föräldrar för att fira mig och vi firade med en hejdundrande brunch utan dess like. Spana in bilderna, liksom! Hemgjorda pain au chocolat (tar typ tre dygn att göra), egen skagenröra, ugnsbakad avokado, Glenns EM-mackor med massa gott, jordgubbar som vi plockat på självplocket några kilometer bort, amerikanska blåbärspannkakor och belgiska våfflor. Med mera!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: