Design a site like this with WordPress.com
Get started

Vårvandring i solen

Igår när solen värmde och vindens kalla pustar uteblev begav vi oss ut på en liten vårvandring, min syster och jag. Eftersom vi var rätt spontana så blev det inte mycket planering, men vi traskade upp till Sisjön, gick på Sandsjöbackaleden tills vi nådde det gula spåret på 6,3 km vid Årekärr norra och sen gick vi tillbaka på Sandsjöbackaleden men på andra sidan Oxsjön och Sisjön för lite variation. Allt som allt blev det 40.000 steg och ungefär 2,5 mil. Vi lämnade Askim strax innan 12 och var tillbaka vid 18, och hann med en paus för lunch och en paus för fika – så vi var igång i ett gäng timmar. Resten av kvällen vilade vi fötterna och kollade på Jane Austen’s Emma.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: