Design a site like this with WordPress.com
Get started

Fem resor från 2019

  • Barcelona, Spanien. I mars åkte jag med mitt förra jobb till Spanien, då laget skulle på träningsläger i Barcelona. Jag hade aldrig varit i Spanien innan så det var spännande att få åka dit. Jag vara bara där några dagar och det var framför allt fokus på jobb, så jag hann inte njuta så mycket. Men jag är väldigt glad över att jag fick följa med!
  • Gdansk, Polen. Är nog en av de bästa resorna jag gjort i hela mitt liv, alla kategorier. Gdansk är en väldigt vacker stad, och ligger dessutom nära både Sopot (badort) och Gdynia, som också besöktes. Vädret var på topp (förutom en av dagarna) och än lever minnena kvar.
  • Oslo, Norge. I somras roadtrippade jag till Norge, med Oslo som slutdestination. Allt gick bra tills vi anlände till Oslo. Då råkade jag köra i en spårvagnsfil på Karl Johan – Oslos paradgata – och sen skrapade jag upp bilen rejält i ett parkeringshus. (Tack och lov var det min bil, som dessutom är gammal, så var inte hela världen även om jag genomled en smärre panikattack där och då.) Vi var där lördag-söndag, och på söndagen regnade det och dessutom var allt, verkligen ALLT, stängt, så vi begav oss ganska snabbt tillbaka till Sverige igen.
  • Stockholm, Sverige. Det blev även en tågtripp till vår vackra huvudstad. Jag fick tid att träffa mina vänner, äta hamburgare och se svenska herrlandslaget i fotboll live för första gången då de mötte Norge i EM-kvalet. Matchen i sig var inte särskilt rolig, och precis efter matchen drog jag på mig en ganska fruktansvärd matförgiftning, men jag kan ändå se tillbaka på Stockholmsresan med ett leende på läpparna.
  • Cardiff, Wales. Var en överraskningsfödelsedagsresa. (Inte till mig, det var jag som ordnade den.) Jag hade aldrig varit i Wales, så det var väldigt spännande att få se Cardiff, olika slott och äta gott på pubar, barer och en underbar italiensk restaurang. Kommer förmodligen inte åka tillbaka, men det var en väldigt fin resa.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: