Design a site like this with WordPress.com
Get started

Fem fantastiska intron i serier

  • Game of Thrones-introt är utan tvekan mitt favoritintro när det kommer till serier, både när det kommer till ljud och bild. Jag älskar hur en berättelse skapas utifrån en karta och hur en helt ny värld målas upp. Gåshud varje gång!
  • The Witcher-introt påminner en hel del om Game of Thrones dito. Serien var, för mig som inte läst böckerna, ganska förvirrande och jag hängde inte helt med i kronologin. Men jag älskade alla monster och odjur och det finns verkligen något i The Witcher som jag sugs in i.
  • Outlander-introt är både vackert och hjärtskärande, lite som serien också är. Outlander är väl en serie jag aldrig kommer se om, eftersom vissa avsnitt och scener är så otroligt vidriga att man nästan vill spy. Men serien är också så spännande och välgjord att jag inte kan släppa den.
  • Shannara Chronicles – Första säsongen tyckte jag mycket om, andra säsongen var snäppet sämre. Men introt är fortfarande lika bra. Det är något med bilderna i kombination med musiken som fångar mig och som jag har svårt att släppa. Lyssna och se själv!
  • Suits – Jag säger bara Greenback Boogie. Det finns få låtar som ger mig så mycket minnen och känslor som denna. Det är något med rytmen och det mosaikliknande vändningarna i rutan som gör att jag bara ÄLSKAR Suits-introt. Sen gillar jag ju själva serien också, och det gör ju inte saken sämre.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: