Design a site like this with WordPress.com
Get started

Första dagen på nya jobbet

  • Utbildning, utbildning, utbildning. Det är rätt sjukt ändå hur mycket information som kan bankas in i huvudet på så kort tid. Vi kommer få två, tre veckors utbildning på mitt nya jobb, vilket känns gediget och skönt.
  • Härliga, välkomnande kollegor. Hur viktigt är inte det? Hoppas verkligen jag kan hitta ett skönt gäng att umgås med på min nya arbetsplats.
  • Bra lokaler centralt i Göteborg. Bussen går hela vägen. Det är så skönt att slippa byta, krångla eller köra bil till jobbet.
  • Första-dagen-på-jobbet-lunch på restaurang. Företaget bjuder. Så trevligt!
  • Bussturerna blev en slags frizon där jag kunde slappna av och bara stänga ute resten av världen. Och läsa. Jag minns inte ens när jag läste på en buss senast, men det var inte igår. Idag slukade jag en bok med hull och hår.

    Det blir nog bra, detta.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: