Weekend i Karlshamn

Efter månader av planering, övning och flera timmars bilkörning så var det äntligen dags för mina vänners bröllopsdag. Det blev en helhelg i Karlshamn – och allt har verkligen flutit på och jag hade inte kunnat önska mig en bättre helg.

På fredagskvällen hjälpte vi till att dekorera lokalen – en vackert belägen golfklubb, pratade med kökspersonalen och testade ljud och bild och annat som man bara vill ska funka på själva dagen. Vi sov på ett bra hotell som bjöd på en härlig frukost och vaknade på lördagen av strålande solsken och över 15 grader. Perfekt.

Jag hjälpte sen bruden med smink och skjutsade henne till fotograferingen. Sen blev det en liten solosång i samband med ceremonin i kyrkan.

Jag och den andra värden turades sedan om att informera och underhålla resten av dagen. Det bjöds på god mat – oxfilé, pannacotta och moussetårtor. De flesta talen och spexen under kvällen var väl avvägda och roliga. Och det var en fantastik ära att få vara värd för min väns bröllop. Och väldigt väldigt fint att få vara där tillsammans med min pojkvän.

Måste bara säga att jag är väldigt stolt över klänningen jag sytt själv och min killes snygga fluga som jag sydde av spilltyg!

Vi hann med en snabb tur till havet innan vi begav oss hem.

En lyckad helg, ett vackert bröllop och bästa sällskapet jag kan tänka mig.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started