Design a site like this with WordPress.com
Get started

Give me five good things that happened recently

Det känns viktigare än någonsin att sprida lite positivitet och glädje, både i verkliga livet och på nätet. Så nu tänkte jag berätta om fem bra saker som hänt i mitt liv den senaste tiden.

• Jag har fått ett ansvarsområde på mitt jobb! Vilket känns så kul. Egentligen är mitt vikariat bara fem månader till, men det känns ju som att det skulle kunna bli förlängt när man ger mig ett ganska stort ansvarsområde. Det blir ju onödigt att min kollega lämnar över till mig, jag har ansvaret i fyra, fem månader och sen lämnar vidare. Då kan man ju lika gärna ge ansvaret till person tre i första läget. Heja mig!

• Det har gått väldigt, väldigt bra med mina telefonpass. Jag har verkligen känt att telefonpassen är ett stort berg som nästintill ska vara omöjligt att bestiga. Jag tycker det känns jobbigt att jag inte har all kunskap och vetskapen att jag inte kommer kunna svara på alla frågor som ställs känns tuff. MEN. Det har gått otroligt bra, över all förväntan faktiskt. Och jag tycker det är kul! Vem hade kunnat ana det? INTE jag i alla fall.

• Jag och mina syskon har gjort en adventskalender till farmor! Kalendern är redan levererad, och hon blev SÅ glad! Det var så fint att få pyssla ihop 24 presenter med syskonen som förhoppningsvis kommer göra farmor gott. Jag tänker inte avslöja här vad vi har pysslat ihop, men jag tror att farmor kommer vara minst lika glad när hon öppnat alla paketen!

• Nästa vecka ska jag och en kollega på middag hos en annan kollega. Det blir ju inte så mycket socialt umgänge i dessa tider och sociala jag tycker det känns väldigt jobbigt, särskilt eftersom jag dessutom bor själv. Jag verkligen längtar till dagar då man kan umgås som vanligt igen. Men att käka middag ihop med två kollegor, som jag ser som nära vänner och som jag ändå träffar dagligen på jobbet, känns som en väldigt trevlig kväll. Självklart kommer vi vara försiktiga och hålla avstånd – men det som känns extra bra i sammanhanget är att vi inte träffar några nya personer, utan personer vi ändå träffar på jobbet. Så vi bryter ingen kedja (eller vad det nu är man säger nuförtiden).

• Alla härliga promenader! Mitt liv består typ av promenader nuförtiden. Dels vår friskvårdspromenad varje dag på jobbet, som jag nästan alltid går med min närmaste kollega som började jobba på mitt jobb samtidigt som mig. Men även när andra kollegor, systrar och vänner hör av sig och vill ta en promenad ihop. Igår tog jag och en kollega en promenad i blåsten och det var supertrevligt! Man får prata av sig, man får steg och frisk luft. Win-win-win helt enkelt! Nästa vecka väntar en annan promenad med en annan kollega. Jag ser fram emot det.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: