Design a site like this with WordPress.com
Get started

Serietips!

Just kategorin serier har jag inte skrivit så mycket om, kanske beror det på att jag inte haft så många olika serier jag kollat på den senaste tiden. Men nu vill jag ändå lyfta fram fem serier som jag tycker ni borde kolla på:

• The Hookup Plan. Framför allt det senaste avsnittet; The Lockdown Plan som i mitt tycke är ett klockrent avsnitt om coronaviruset och hur vi påverkats av lockdown runt om i världen. Serien är fransk, och för mig som läst franska är det väldigt kul att fräscha upp skolfranskan litegrann (det är svårt, för de pratar rysligt fort. Men man kan ju ha textning, jag väljer engelska, men tror det finns svenska också). Avsnittet, och resten av serien, finns på Netflix!

Vem kan slå Anja och Foppa. Väldigt kul sportserie som fokuserar på två av svensk idrotts absolut största profiler. Anja och Foppa tävlar i ett lag och utmanas av andra sportprofiler vars enda mål är att slå Anja och Foppa i olika idrottsinspirerade tävlingar. Och det är nästintill omöjligt att klå dem. Går att se på Dplay!

• Merlin. Jag har bara ett par avsnitt kvar av denna härliga serie som skildrar Merlin och Arthurs unga år tillsammans, då magi inte var något bra och Merlin fick dölja vem han verkligen var för sin prins och (typ) bästa vän. Väldigt spännande serie som rekommenderas varmt. Finns också den på Netflix!

The Catch. Tyvärr finns det bara två säsonger, men väldigt bra, framför allt säsong ett. Serien handlar om en kvinna som är private investigator och som blir lurad av sin fästman, som visar sig vara yrkeskriminell och inte alls vad hon trodde. Väldigt spännande och väldigt intressanta karaktärer som inte är så fyrkantiga, utan både “onda” och “goda” på samma gång. Finns på Viaplay!

• The Late late show with James Corden. När jag är trött och inte orkar anstränga hjärnan är The Late late show en pefekt distraktion. Mycket skratt utlovas! Jag brukar faktiskt bara kolla best of-klippen på youtube och det funkar hur bra som helst! En favorit är helt klart carpool karaoke. Spana in, vettja!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: