Design a site like this with WordPress.com
Get started

Bland björkar, sol och röda klänningar

Årets julgran har jag sågat ner med mina egna, bara händer och dekorerat med julgranskulor och virkade snöstjärnor som jag gjort själv. Den 23 bjöd på vackert väder, så jag och ett par av mina systrar begav oss ut för att fånga solen en stund. Det blev några bilder på björkar och en och annan på mig i min nya, röda klänning som jag är lite kär i.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: