Design a site like this with WordPress.com
Get started

Fem saker jag gör varje dag

  • Samlar steg! Det har blivit en av mina bästa vanor, att samla steg. Jag får motion, frisk luft och stimulerar mitt statistiska intresse. Win, win och win! (Plus att det är en investering i min framtida hälsa.)
  • Skriver dagbok. Det har jag faktiskt gjort varje, varje dag sedan jag gick i åttonde klass. Det är över elva år nu!
  • Kollar Twitter. Twitter är min favorit när det kommer till de sociala medierna, och jag kollar Twitter flera gånger varje dag. Är det ett beroende? Kanske. Kommer jag sluta? Inte i första taget.
  • Borstar tänderna. Det har jag inte missat på många, många år. Att investera i mina tänder känns otroligt viktigt för framtiden. Såpass viktigt att jag för någon vecka sedan köpte en eltandborste. Aldrig förut har mina tänder känts så rena och fräscha!
  • Fikar. Fikar gör jag så gott som varje dag. Det roligaste målet på dagen, tycker jag!
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: