Design a site like this with WordPress.com
Get started

Fem saker jag vill ska hända 2021

Gott nytt år!

2021 känns minst sagt som ett oskrivet blad. Jag har ingenting inplanerat på hela året, förutom jobb. Det känns annorlunda, konstigt och ovisst. Men jag tänkte ändå lista fem saker jag vill ska hända under 2021:

  • Att jag får fast jobb. Just nu har jag ett vikariat som sträcker sig till den 31 mars. Högt upp på listan över vad jag vill ska hända 2021 är att det vikariatet ska bli till ett fast jobb. Jag vill få stanna kvar med mina fantastiska kollegor och jag vill kunna ha en stabil grund att bygga vidare på. Både vad gäller sysselsättning och ekonomi.
  • Att världen återgår till det mer normala. Att man kan få kramas igen och umgås som vi brukat. Att så många som möjligt vaccinerar sig och att vi lämnar coronaskiten bakom oss.
  • Att få resa igen. Att få upptäcka nya ställen, och helt ärligt så spelar det ingen roll om det är i Sverige, övriga Europa eller någon annanstans. Jag vill bara få resa. För det blev i princip ingenting av den varan 2020.
  • Att gå 100.000 steg på ett dygn! Det är ett av målen jag har med 2021, och ett mål som är tufft men som jag är övertygad om att jag kommer klara av.
  • Att jag och mina nära och kära får vara friska.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: