Design a site like this with WordPress.com
Get started

Smått och gott

På min kvällspromenad såg jag några tussilago titta fram bland de bruna höstlöven, och jag blev lite smålycklig och tog en bild. Jag såg solen sakta sjunka ner bakom bergen, såg en lite rolig skylt vid ett av husen jag gick förbi och knäppte en bild på grannens penséer.

Det är ungefär så spännande det är i mitt liv just nu. Jag samlar steg, ser växter jag blir glad av och tar lite bilder.

Imorgon ska jag jobba igen, trots att det är lördag. Det är nämligen “min helg” och då jobbar jag både lördag och söndag, så jag har varit ledig idag och kommer även vara ledig på måndag. Det var i och för sig en bra helg att jobba, med tanke på att jag var ledig i måndags (pga annandag påsk, röd dag) så veckan består ändå bara av fem jobbdagar. Men det gör stor skillnad att inte få vara ledig och ha helg i två dagar i rad. Och nästa vecka kommer jag därför troligtvis vara lite utav ett vrak. Det kommer bli kul!

In other news så går det inte alls bra för mitt hockeylag som riskerar att åka ut ur SHL, Allsvenskan drar igång imorgon och mitt lag spelar på söndag, men jag är lite bitter eftersom de spelar under min arbetsdag. Häromdagen träffade jag en handfull vänner, utomhus och med avstånd, och åt pizza, pratade om livet och hade frågesport. Tacksam för sådana vänner. Väldigt tacksam.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: