Design a site like this with WordPress.com
Get started

Detta händer i mitt liv just nu

… egentligen absolut ingenting alls.

  • Jag har börjat baka igen! På ett dygn bakade jag kladdkakemuffins med minchoklad, citroncupcakes och rosenbröd. Det var gott, nu är jag MÄTT.
  • Jag odlar litegrann! På bilderna syns min aubergine (som jag kallar Hjördis) och mina sockerärtor, Dorisarna. Utöver det odlar jag tomater, sallat, gräslök och luktärter. Vi får se hur det går!
  • Jag promenerar, men motivationen har sjunkit DRASTISKT sen i mars. I mars hade vi, som bekant, en stegtävling på jobbet och jag lyckades samla ihop över en miljon steg i mars. Nu har jag typ fått en stegbaksmälla och samlar ihop cirka 11000 steg om dagen igen, vilket var det jag oftast gjorde innan mars också. Nåväl. Snart hoppas jag på lite bättre väder med mer sol och mindre blåst och då kanske jag blir mer motiverad till att gå ut och samla steg igen. Idag var det otroligt blåsigt och därmed omotiverande att gå ut, men jag kom ut på två promenader i alla fall och har samlat ihop mina 11000 steg, så vem är jag att klaga?
  • Jag läser! När jag var yngre läste jag hur mycket som helst, jag skojar inte ens. Sen när jag blev äldre och började plugga och kolla på tv-serier har läsandet gått lite i stå. Mina systrar skrattar åt hur få böcker jag läst de senaste åren, men nu har jag börjat läsa om böckerna jag läste när jag var yngre – och det är sååå kul! Just nu är det Percy Jackson-böckerna som jag dammat av. SÅ bra!
  • Jag bloggar! Både här och på Det fina med fotboll. Jag har saknat bloggandet känner jag och vill komma igång igen. Nu när Allsvenskan snart drar igång så tror jag att inspirationen kommer återvända och det blir mer och mer skrivet. För jag vill verkligen skriva, jag brinner för skrivandet, att väcka orden till liv på pappret, nåväl, skärmen.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: