Design a site like this with WordPress.com
Get started

Älskade syskon

Det har hänt mycket på sistone. Bland annat har jag köpt ny bil, efter att min förra blev påkörd. Nya bilen är en vit volkswagen som går på både gas och bensin. Hon är uppkallad efter växten syren och karaktären Cyrene från den grekiska mytologin; Cyrene (jag väljer att uttala det Syrene).

I helgen var jag hemma hos mina föräldrar och syskon för att fixa lite med bilen och jag passade även på att ta årets första dopp, spela spel och ta med syskonen ner till havet för en fotosession.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: