Design a site like this with WordPress.com
Get started

Lycka, lägenhet och lata dagar

Ja, jag kände att jag ville att rubriken skulle vara en allitteration, varsågoda. Det har varit intensiva dagar för min del. Jag har varit på lägenhetsvisning, haft magont av nervositet och sen kom beskedet. Jag har fått en lägenhet. En egen lägenhet i Göteborg. En nyrenoverad tvåa med uteplats, garage till min bil och en diskmaskin. Kan det bli mycket bättre?

Igår skrev jag på papperna och idag hämtade jag nycklarna. På fredag flyttar jag in. Det ska minst sagt bli spännande, jag har ju bott möblerat de senaste sex åren så har i princip inga möbler. Så nu ska jag finna mig själv i möbelvärlden. Jag är i vilket fall som helst väldigt lycklig över detta.

I slutet av förra veckan tog jag och en vän semester ett par dagar för att vandra, komma bort från stan och njuta av en två timmar lång spa-session. Det var riktigt härligt och välbehövligt.

Hemma är det kaos inför flytten, lådor överallt och där det inte är lådor ligger delar av min nedmonterade bokhylla, vilket också i princip är min enda möbel. Eller ja, nu har jag även fått ett köksbord med tillhörande stolar och ytterligare en bokhylla samt så har jag ett nattduksbord, men det är det.

En av mina systrar kommer hjälpa mig med flytten och jag är otroligt tacksam för det. Det känns tryggt att ha med henne av flera skäl. Sen känns det extra fint att få dela upplevelsen med henne.

I helgen firade jag och en handfull av mina syskon min lägenhet med ett besök till laxbutiken – en riktig favorit. Vi var riktigt nöjda och mätta när vi lämnade restaurangen och det var fint att få fira med mina syskon.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: