Design a site like this with WordPress.com
Get started

Stenungsund 2021

Bara för att det inte riktigt blev som man tänkt sig betyder det inte att det inte blir bra! Det är lärdomen från min och min vän/kollegas resa till Stenungsund förra veckan. Först var tanken att vi skulle vandra i fjällen, och vi hade spanat in Jämtlandstriangeln som verkade perfekt för oss. Meeeen sen visade det sig att första dagarna vi ens hade möjlighet att resa inte direkt var i säsong. Tågbiljetterna var SVINdyra och bussen som annars tar en från tåget till fjällstationen var inte i säsong utan man hänvisades till taxi. Dyrt. Så vi bestämde oss för att ta en vandring i Österlen istället. Det blev det inte heller, då vädret verkade vilja annat. Så vi tog expressbussen till Stenungsund och bodde på ett SPA-hotell en natt. Vi hade helt okej väder (men inte mer) och det var superhärligt att njuta av SPA, en promenad i ett naturreservat på Stenungsön samt att hitta både vanliga gula och trattkantareller. Vi gick även på en bäverspaning, men utan lycka. (Har försökt se den där bävern i evigheter nu utan att lyckas…)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: