Design a site like this with WordPress.com
Get started

Fem besvikelser från senaste tiden

  • Att jag missade norrskenet förra veckan. Jag har sett fantastiska bilder en kilometer bort från där jag befann mig. Känns så surt att ha missat möjligheten då ett av mina stora mål är att få se norrsken någon gång. Nåväl. Nu har jag laddat ner en norrskens-app som kommer skicka en notis när det väntas bli norrsken där jag befinner mig.
  • Att jag inte kom med i referentprojektet jag hoppades på. Luften gick ur mig. Sport är ju ett av mina absolut största intressen, jag har en kandidatexamen i journalistik och har jobbat flera år på radion och med sport. Men jag skulle verkligen behöva få vägledning kring själva refererandet. Jag tror verkligen att jag har det i blodet, men jag vill ha riktlinjer, tips och tricks för att bli så bra som möjligt. Men vi får väl se. Det blir som det blir.
  • Att kören jag är anmäld till har skjutits upp. En månad, visserligen, och jag ser hellre att den skjuts upp än att den ställs in, men jag hade sett fram emot att få börja sjunga nu snart. Så får man vänta mer än en månad extra istället. Nåväl. (Nåväl är ett av mina favoritord så jag kommer fortsätta använda det, ber om ursäkt i förväg och efterhand.)
  • Att jag jobbar helg till helgen. Det är väl ingen jättebesvikelse egentligen, men det hade varit skönt att få två lediga dagar i rad. Nu är jag i och för sig ledig på fredagen, och det är efterlängtat. Meeeen, ändå. Helgjobb är sällan roligt. Och OB:t är inte så bra ändå.
  • Att det fortfarande känns så avlägset till våren och sommaren. Man är ju rätt trött på vinter och kyla nu, i alla fall är jag det. Jag längtar tills jag får plantera dahliorna jag har beställt. Får fräscha upp min uteplats och odla lite av det ena och det andra där ute. Mmmm. I can’t wait.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: