Design a site like this with WordPress.com
Get started

Vättlefjällsrevanschen

Ni kanske minns ett någorlunda bittert inlägg för ungefär ett år sedan, då jag smått raljant skrev om Vättlefjäll? Nu har vi tagit revansch, jag och två av mina systrar. Visserligen var det inte strålande väder. Det strilade ett stilla duggregn större delen av vandringen, men vi var alla i gott mod där vi traskade. Jag hade på en app på telefonen som spårade hur vi gick, för att inte behöva genomlida samma missöde som förra gången, nämligen att tappa bort leden och sedermera gå vilse.

Denna gången lyckades vi inte bara lokalisera var vi hade gått fel senast, vi lyckades även gå rätt istället. Vi fikade i ett älgtorn. Hade bra samtal. Sjöng högt för oss själva. Tog bilder. Och gick, gick och gick. 45 000 steg och tre mil blev det. Inte så pjåkigt sådär en lördag. När andra sprang Göteborgsvarvet så gick vi Vättlefjällsleden. Och fint var väl det.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: