Design a site like this with WordPress.com
Get started

Torrekullaleden – runt skjutfältet

Jag och min syster begav oss ut i skogen för att gå en liten vandring. I ryggsäckarna fanns varm choklad, pannkakor och sconesmuffins med bär och choklad – vi var helt klart redo för en dag ute i kylan. Lager på lager, vantar och mössor.

35 000 steg och knappt 2,5 mil senare hade vi betat av Torrekullaleden (och lite därtill) och fått se en golfbana insprängd mitt i leden, höra skotten från skjutfältet och leka inte nudda mark när stigen var för lerig.

Torrekullaleden går delvis parallellt med Sandsjöbackaleden och vi började vår vandring med att gå upp till Sisjön, fortsätta mot Oxsjön för att så småningom ha skjutfälten på vänster sida för att tillslut komma tillbaka till Sisjön. En stor del av leden var sedermera bekant mark.

Advertisement

One thought on “Torrekullaleden – runt skjutfältet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: