Design a site like this with WordPress.com
Get started

Fem serier alla borde se

  • Game of Thrones – De flesta har väl sett Game of Thrones vid det här laget, men wow vad den är bra! Jag började kolla på den för några år sedan, såg kanske halva första avsnittet och tröttnade sen. Ett halvår senare gav jag serien en chans igen, och sen var jag fast! Jag älskar musiken (introt ger mig gåshud, på ett positivt sätt!), komplexiteten och hur seriens karaktärer utvecklats genom säsongerna. Visst, man kan ha åsikter om slutet, men på det stora hela är Game of Thrones en väldigt bra serie.
  • The Good Place – Himmel och helvete är väl något alla funderat över någon gång? I The Good Place får vi följa några karaktärer som har dött och hamnat i sitt eget, personliga helvete. Många skratt utlovas!
  • Suits – En serie jag började följa för några år sedan. Jag har till och med köpt nästan alla säsonger på DVD, tror att det bara är den sista jag saknar. Handlar om Mike Ross, som inte alls är en advokat, men som utger sig för att vara det. Det innebär både komplikationer, många skratt och en hel del twists and turns.
  • Lost – Jag har precis börjat titta på Lost, och de avsnitten jag sett lovar gott. Jag älskar serier som handlar om människor som förlorat allt och hamnar i en helt ny situation och behöver bygga upp ett samhälle på nytt. Liknande serier är exempelvis The Society och Under the Dome.
  • After Life – Med fantastiska Ricky Gervais! Serien handlar om en man som precis förlorat sin fru, och hur han kämpar vidare med sin sorg. Med mörk humor tar After Life sig an tunga ämnen om sorg och psykisk ohälsa på ett intressant och viktigt sätt.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: