Design a site like this with WordPress.com
Get started

Fem bilder från Nordens Ark 2018

Sommaren 2018, strax efter att jag fått ett nytt objektiv i födelsedagspresent, åkte familjen till djurparken Nordens Ark, som ligger i Bohuslän. När jag var yngre bodde vi inte så långt ifrån Nordens Ark, så det är många minnen av höhoppning, springtävlingar och djurupplevelser jag har därifrån. Denna gången hade jag kameran i högsta hugg när vi promenerade runt bland djuren. Och nog lyckades jag knäppa en och annan bra bild.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: