Design a site like this with WordPress.com
Get started

Dagen då jag gick över 70.000 steg

Rekord är till för att slås, menar jag, så jag kom på att jag ville slå mitt förra stegrekord på 55.000 steg på ett dygn. Målet var att komma över 60.000 och eftersom jag gick på rätt bra blev det tillslut 72.081 steg. Jag gick under 19 av dygnets 24 timmar, sov fem timmar och var rejält trött vid 22-tiden. Men detta rekordet lär nog stå sig ett tag. Vid 23 var jag helt slut och ville helst inte ta ett endaste steg till. Men kul var det!

Här, i ett naturreservat inte långt från där jag bor, gick jag i ca fyra timmar under förmiddagen.
Jag gick från Kullavik till Särö och tillbaka sammanlagt två gånger under dygnet.
Det blev en del promenader i Kullavik också.
Utsikter är till för att man ska njuta av dem!
5,3 mil blev det! Hann gå några få steg till efter att jag tog denna bilden så 72.081 steg blev det sammanlagt. Jag är faktiskt rätt stolt!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: