Design a site like this with WordPress.com
Get started

Fem saker man kan hitta på med sin syster

Det finns en person som har räddat min semester (eller mina semestrar, kanske jag ska säga) och det är min syster. Särskilt semesterperiod två, då jag inte direkt hade något planerat och på allvar troligtvis bara hade sovit mig igenom drygt en vecka om det inte hade varit för henne. Som lite av en slump hängde vi nästan varje dag under en hel vecka.

  • Spela discgolf – varken jag eller min syster är särskilt bra, men kul är det! Vi har kört discgolf ett par gånger ihop nu, och det är en idrott som passar mig rätt bra. Man promenerar runt, kastar lite disc och skrattar åt sig själv. Sen kan man ju få en rejäl kick när man någon enstaka gång får till ett bra kast. Jag har till och med skaffat årskort nu. Jobbet betalar genom friskvårdsbidraget. Lätt värt.
  • Se Grand Prix på Slottsskogsvallen. Det blir liksom intimt på nåt sätt när några av de svenska storheterna inom friidrotten samlas på en liten arena i utkanten av Göteborg. Det är dessutom extra kul att göra det tillsammans med min syster som är expert på just friidrott och alltid har någon intressant kuriosa att komma med.
  • Gå runt Sisjön. Eller bara promenera generellt. Man får frisk luft, motion och sällskap – allt i ett. Win-win-win!
  • Äta trerätters. Finns ju få saker som är lika härligt som att umgås och äta gott.
  • Kolla på fotboll. Vi såg Sveriges semifinal mot England. Det var kul tills det inte var det längre (Sverige var ju inte så bra i den matchen och åkte ut ur med buller och bång).
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: