Design a site like this with WordPress.com
Get started

Ett annorlunda födelsedagsfirande

I söndags skulle två av mina systrar ta med mig ut till Göteborgs skärgård för att, i efterskott, fira min födelsedag. Man kan lugnt säga att det inte alls blev som vi hade tänkt oss. När vi skulle köra av Västerleden mot Långedrag så gav min bil upp och vägrade sedan starta igen. Tack och lov fick jag tag på två av mina bästa vänner som, hör och häpna, befann sig (med sin bil) alldeles i närheten och kom till oss på typ sju minuter. Vi försökte återuppliva batteriet, men det gick sådär, så det slutade med att vi bogserade bilen till närmaste bensinmack där hon fick stå i några timmar. Sen åkte jag och mina systrar ändå ut till skärgården för några timmar av bad, picknick och promenad. Båtturen var helt ljuvlig och doppet i havet var det bästa på år och dagar. Dock blev besöket aningen förkortat, eftersom en av mina systrar hade lite bråttom hem.

När vi var tillbaka vid bensinmacken stod min kära pappa där. Han hade bytt mitt batteri till ett annat, temporärt, och då gick det att köra min bil till närmaste Biltema för att köpa ett nytt batteri som passar bilmodellen. Väl hemma hos mig i Kullavik meckade pappa lite med bilen och när han begav sig hem någon timme senare så rullade bilen igen. Så jag tog en tur till mitt favoritnaturreservat för några timmars promenad. Nu håller jag alla tummar och tår jag har för att det var batteriet som var problemet och att min bil inte ska krångla något mer, för det orkar jag helt enkelt inte med!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: