Design a site like this with WordPress.com
Get started

Helgens bravader – roadtrip till farmor

Farmor har fått första dosen vaccin och jag och två av mina systrar bestämde oss för att åka norrut till Ljungskile och hälsa på. Vädret var det inget fel på så det blev en härlig promenad längs med havet och vid den grönskande åkanten, sen blev det fikapicknick med fin utsikt. Vi vandrade runt på vackra Lyckorna som är ett tips att besöka om du skulle vara i området. Väldigt fint, havsnära och intressant arkitektur. Nu, i maj, är inte minst den härliga grönskan lockande.

Dagen avslutades med en tur till mormor och morfars sommarstuga vid Jörlanda, där jag och mina systrar beställde pizza och sedan gick ner till havet för en stunds lugn och ro samt bra samtal. En otroligt härlig dag som vi maxade tillsammans. Trots att farmor fått första dosen vaccin var vi försiktiga och höll avstånd. En trevlig överraskning var att vi träffade vår farbror nere vid hamnen och fick provsitta hans nya segelbåt.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: