Design a site like this with WordPress.com
Get started

B – a give me five challenge

  • Böcker – ända sedan jag var riktigt liten har jag varit en riktig bokmal. Nu på senare år har det gått lite mer i perioder; ibland läser jag mycket, ibland läser jag mindre. Och det får vara okej. Men böcker har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag har en bokhylla som vittnar om att så är fallet. Där samsas Harry Potter, Katniss Everdeen, Percy Jackson och Aslan om plats med Jane Austens Emma, Lizzie och Jane. Högt och lågt. Klassiker och science fiction. Fantasy och young romance.
  • Blommor – finns det något bättre än att plocka en bukett blommor? Antingen en spontanbukett på promenaden då man liksom plockar det man ser, eller en tur i mammas trädgård där buketten tillslut kan bli riktigt tjusig – eller en tripp till ett riktigt självplock (som kan sluta med att man blir ruinerad). Oavsett så är det fantastiskt. Punkt slut.
  • Blått – den som känner mig vet att blå är min favoritfärg och faktiskt alltid har varit. Jag klär mig gärna i blått, inreder gärna i blått, samlar på ett blått porslin och mår som bäst av blått, helt enkelt.
  • Badminton – härom dagen bokade vi en idrottssal jag, min syster, hennes pojkvän och vår kusin. Sen spelade vi badminton i en timme – och det var så roligt! Vi provade olika konstellationer och körde till och med rundbadminton, och även fast det senare var lite knepigt fick vi i alla fall upp pulsen rejält. (Och jag har haft träningsvärk i två dagar.) Det var otroligt roligt, jag skrattade mer än man hade kunnat tro på förhand. Det är helt klart något jag vill göra igen, särskilt med tanke på att jag investerat i två badmintonrack och ett rör fjädrar.
  • Badkar – ja, det är väl ändå en gåva till mänskligheten att få ha ett badkar i sin lägenhet? Jag tycker det. Finns det något mer avslappnande än att låta sig omslutas av det varma vattnet? Känna dofterna, låta skummet smeka kroppen och bara andas. Kanske tända ett ljus eller två, ha en ansiktsmask för att mjuka upp huden… Ja, ni hör ju. Jag älskar helt enkelt livet med badkar.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: