Design a site like this with WordPress.com
Get started

C – a give me five challenge

  • Choklad – vem älskar inte choklad? Det finns dessutom så många olika goda sorter nuförtiden. Just nu köper jag gärna ekologisk choklad, och växlar mellan mörk och mjölk och gärna med typ karamell-fyllning eller liknande. Mmmm!
  • CD-skivor – en gång hade jag en bil där jag kunde spela musik från tex Spotify. Den bilen blev påkörd och är nu ett minne blott. Därför samlar jag nu min favoritmusik på CD-skivor och lyssnar på dem i oändlighet. Just nu går Queen och Fall Out Boy sig varma. Fint så.
  • Champinjoner – finns det någon glädje större än svampglädjen? Alltså glädjen som uppstår i typ hela kroppen när man hittar svamp på en promenad. Och störst av allt är champinjonglädjen. Självklart ska man vara försiktig när man plockar svamp, man vill inte få med sig någon giftig rackare hem. Men hos mina föräldrar hittade jag ett champinjon-ställe och där vet vi var vi har dem. Var otroligt stolt när jag hittade mina första champinjoner.
  • Cyrene – är namnet på min bil! Eftersom jag älskar grekisk mytologi tyckte jag det var kul att namnge min bil efter en karaktär från den grekiska mytologin. Cyrene var en prinsessa som vaktade sin fars hjordar, fångade guden Apollons öga när hon brottades med ett rovdjur och som sedan blev drottning över just Cyrene. Min bil är även vit, precis som blomman syrén! Passande tyckte jag.
  • Cider – är ju så gott! Och går att variera i oändlighet, typ. Favoriten är nog ändå flädercider, riktigt svårslaget!
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: