Design a site like this with WordPress.com
Get started

D – a give me five challenge

  • Dahlior – de senaste åren har jag fått upp ögonen för dahlior. Det finns ju hur många olika sorters dahlior som helst, olika färger, former och storlekar. (Dessutom tycks jag tro att det heter dhalia, men jag ska försöka komma ihåg att stava rätt fortsättningsvis.) Nu när jag har uteplats så ser jag extra mycket fram emot våren, för min uteplats kommer blomstra av dahlior. Och jag kommer njuta av att plocka in en bukett eller två. Jag kan knappt bärga mig!
  • Downton Abbey – en av mina favoritserier någonsin. Jag har faktiskt alla säsonger hemma i en box som jag återöppnar då och då och ser igen. Jag ser en del av mig själv i Mary. Och det är extra speciellt när man kan relatera så till en karaktär. Det ger serien mer liv, på något sätt. Jag ser fram emot när nästa film släpps. Mmm, låt det aldrig ta slut!
  • Diskmaskin – i min nya lägenhet har jag (trumvirvel, please) diskmaskin. Och det är typ det bästa. Jag är inte den som tar tag i ett diskberg i första taget och det blir lätt ett, ja, berg. Men nu, när jag har diskmaskin? No more mountains i min lägenhet, let me tell you. Diskbänken är typ alltid helt tom och maskinen får gå en vända på natten när elen är billig och jag sover. Jag har dessutom två dörrar jag kan stänga så jag hör inte ett smack. Win – win – win.
  • Drömmar – i dubbel bemärkelse. Att ha drömmar (mål) är superviktigt för mig. Jag är en person som mår bra av att ha saker att se fram emot, drömmar att uppfylla och konkreta planer i kikarsiktet. Men jag är också en person som drömmer intensivt och mycket när jag sover. Jag kan också till viss del styra mina drömmar och jag älskar att flyga iväg på äventyr i sömnen. Har man en tråkig, grå jobbdag hemma så kan det hända både det ena och andra i drömmarnas värld.
  • Digital redaktör – ja, det har jag varit. Och det vill jag vara igen. Någonstans är det väl drömmen, att komma tillbaka till radion och jobba som just digital redaktör. Att jobba med sociala medier är det jag är bäst på. Det jag brinner för. Och det jag vill göra. Punkt och slut.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: