Design a site like this with WordPress.com
Get started

E – a give me five challenge

  • Estrid – ja, det är ju mitt namn och jag har alltid gillat bokstaven E. När jag var liten tyckte jag att Estrid var lite för konstigt och ovanligt men nu är jag tacksam för mitt namn. Jag ÄR Estrid. Jag är konstig och ovanlig precis som mitt namn.
  • EM – jag älskar ju mästerskap och det är något visst med EM alltså. Fotbolls-EM såväl som friidrotts-EM. Visst, VM är absolut större, men det är något speciellt med EM, det intima som ändå är så stort.
  • Ekorre – jag är inget större fan av djur generellt men ekorrar är ju otroligt söta. Och när man skulle välja ett djur som började på samma bokstav som en själv när man var liten så valde jag alltid ekorre. En gång när jag var liten klappade jag en vild ekorre. Den var precis så mjuk och söt som man tänker sig.
  • Etermedia – jag gillar etermedia, framför allt radio. Radion har jag lyssnat på mycket genom åren. På sport. På musik. På nyheter. Jag har fått nöjet att jobba på radion.
  • Efterrätt – vem gillar inte efterrätt? Jag gjorde efterrätt senast idag, minipavlova med grädde, hallon och passionsfrukt. Mmmm!
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: