Design a site like this with WordPress.com
Get started

F – a give me five challenge

  • Fall out boy – ett av mina favoritband, alla kategorier. I don’t care går fortfarande varm och man kan alltid falla tillbaka på deras musik. Jag har två av albumen i min bil, perfekt för resor på typ en timme.
  • Fotboll – ja, den som känner mig vet att jag älskar fotboll. Att jag har gått på hundratals fotbollsmatcher, att jag har jobbat med fotboll på flera olika sätt och att jag bloggar om fotboll. Visserligen har kärleken till fotbollen förändrats på senare år, men jag kommer aldrig tappa den. Just nu tittar jag faktiskt på fotboll, Irland mot Sverige i damernas VM-kval.
  • Friidrott – min familj är en riktig friidrottsfamilj. Vi älskar att titta på friidrott, lyssna på friidrott och följa friidrott. En av mina systrar friidrottar själv på hög svensk nivå. Och friidrottsmästerskap är tveklöst svårslagna. Vem har inte suttit med hjärtat i halsgropen när Duplantis hoppat på världsrekordhöjd?
  • Familjen – min familj är verkligen min styrka, personer jag kan falla tillbaka på och stöttepelare. Jag ser mina syskon som några av mina närmsta vänner, en enorm trygghet och de jag älskar mest. Jag är otroligt tacksam för att min familj är just min.
  • Födelsedagar – ja, jag älskar att fylla år. Fortfarande. Jag älskar uppmärksamheten, presenterna, gratulationerna. Men jag älskar också att andra fyller år, att fira dem och uppmärksamma dem. Födelsedagar är speciella dagar och det är så det ska vara.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: