Design a site like this with WordPress.com
Get started

G – a give me five challenge

  • Glace au four – mmm det är gott! En efterrätt vi inte åt allt för ofta som barn men som är sådär vansinnigt god och som man kan göra egna varianter på om man vill. Glass och bär och maräng i ugn. Mmmm!
  • – ja, ni som känner mig vet att jag älskar att gå. Samla steg. Promenera. Välj vilket ord ni vill, men jag gillar att gå! Kanske kommer ni ihåg när jag gick 100 000 steg på ett dygn? Eller att jag gått en miljon steg på en månad? Just saying.
  • Grädde – och allt man kan göra med grädde! Jag är inte en gräddgalning som en av mina systrar, men tänk var tråkigt livet hade varit utan grädde. Tänk livet utan pannacotta! Är det ens ett liv värt att leva? (Obs, retorisk fråga.)
  • Göteborg – jag älskar staden jag bor i. Göteborg. Helt lagom storlek för mig. Här finns allt; staden, närheten till landet och naturen, en mängd olika sporter att kunna se på, kollektivtrafik och förbindelser till typ hela resten av Sverige och utlandet – mmm love it.
  • Game of Thrones – en serie som jag verkligen uppskattade att titta på. Men mest av allt gillar jag nog introt och intromusiken. Gåshud, varje gång.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: