Design a site like this with WordPress.com
Get started

I – a give me five challenge

Ishockey – är ju helt klart en av mina favoritsporter, även om det var ett tag sen jag såg en match live nu. (Man kan visserligen skuldbelägga ett visst litet virus för det.) Jag gillar farten, finessen och energin. Får ta och gå på en ishockeymatch snart igen, alltså.

• I don’t care – är en av mina favoritlåtar och har varit det ett tag. Det är den låten som legat på min spellista Faves längst. Faves är en lista jag uppdaterar med låtar jag lyssnar på, och när jag tröttnar på dem tar jag helt sonika bort dem. Och I don’t care har hängt i ett bra tag, ett par år till och med. Brukar inte lyssna så mycket på en specifik låt som jag gjort med just den.

Ipad – i höstas velade jag fram och tillbaka kring om jag skulle köpa en ipad eller inte. Jag har ju en fullt fungerande dator! Jag gjorde tillslut en omröstning på twitter där en majoritet tyckte jag skulle investera i en ipad och jag har inte ångrat mig en sekund. Ibland är det bara så mycket smidigare att ha en ipad utan tangentbord. Den är lättare att ta med sig om man ska resa och det fungerar bra om man vill läsa en e-bok, det gör jag hellre på ipaden än datorn.

Idrott – jag är ju en idrottsgalning som gillar de flesta idrotterna. Så att inte ha med idrott på denna listan vore ju ett tjänstefel.

Inspiration – är ju typ det bästa som finns! Jag är en människa som ofta “går på inspiration” – är jag inspirerad kan jag producera som aldrig förr. Då skriver jag låtar och texter, sjunger, målar och är kreativ på andra sätt. Då är jag uppe längre på kvällarna/nätterna för att energin inte tar slut.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: