Design a site like this with WordPress.com
Get started

H – a give me five challenge

• Hart of Dixie – just nu kollar jag igenom Hart of Dixie igen, och mysigare feel good-serie får man leta efter. Började kolla på serien samma dag som jag flyttade in i min nya lägenhet, och huvudpersonen, Zoe, flyttade också in till en ny stad i första avsnittet och jag kunde relatera väldigt starkt till situationen.

• HBK – är ju mitt lag, trots allt. Och har varit det i över ett decennium faktiskt. I motgång, medgång och allt däremellan. Jag var faktiskt på fotboll nu i helgen för första gången på nästan två år. HBK vann till och med bortamatchen mot Häcken, så det var ju lite extra speciellt. Att vinna är inget de gjort särskilt mycket på sistone. Så att säga.

• HV71 – är ju också mitt lag, mitt hockeylag. Det var ett tag sen jag var i Jönköping och såg en match men det får väl bli dags snart igen. Tyvärr spelar de i hockeyallsvenskan i år, och möter sedermera inte Frölunda i Göteborg, men kanske blir det en tur till Jönköping inom en någorlunda snar framtid.

• Hotell – eftersom jag aldrig bodde på hotell som liten tycker jag det är superspeciellt att bo på hotell i vuxen ålder. Jag älskar hotellfrukost. Jag älskar att se hur hotellen ser ut, vad det finns för förmåner, vad man kan göra, vad det finns för mat och så vidare. Det känns lite lyxigt på något vis!

• Hemma – särskilt nu när mitt nya hem är min lägenhet. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att det är sant, att jag faktiskt bor där i den fina, fina lägenheten i Göteborg. Hur kommer det sig att mitt hem är en stor tvåa med uteplats och diskmaskin? Att jag får bestämma hur jag vill att det ska se ut? Att jag kan ha kvar min bil för att det ingick garage? Det är en sån dröm att jag aldrig vill vakna igen.

 

          

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: