Design a site like this with WordPress.com
Get started

Y – a give me five challenge

  • Yellowstone – livets plats! Jag är så otroligt glad att jag fick möjligheten att besöka denna fantastiska nationalpark med vattenfall, gejsrar och vulkaner, bisons och blomstrande ängar.
  • Yellow – låten med Coldplay, alltså. En riktigt fin låt som jag själv har sjungit när jag tog sånglektioner för många år sedan.
  • Yellow brick road – en referens till Trollkarlen från Oz som är en av mina favoritböcker sen när jag var riktigt liten. (Också en keeper i Wizard of Oz-fluxx.)
  • Youtube – på senare år har jag börjat bekanta mig lite mer med youtube, vilket jag tidigare inte har gjort. Men nu följer jag några intressanta konton. Häromdagen så gjorde jag en djupdykning in i ett konto med en mängd videor om växter. Jag lärde mig både det ena och det andra!
  • Yamaha – nä men vet ni vad jag köpte igår? Ett begagnat elpiano från Yamaha. Så nu kan jag spela och sjunga i vardagsrummet, säkerligen till alla mina grannars stora glädje. Förväntar mig även en publik från den lilla lekplatsen som ligger precis utanför, men som inte så ofta är befolkad, av vare sig stora eller små.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: