Design a site like this with WordPress.com
Get started

Vårväder och vandring

Vilken dag! Jag och syrran gick nästan två mil (25.000 steg) i det underbara vårvädret, åt matsäck ute vid Sisjön och kollade på isens vackra mönster – eller är det ett designergolv? Dessutom såg vi årets första tussilago och jag flämtade till som om det var en valross i Smögen jag såg.

Väl hemma hos mig invigde vi min nya uteplats och åt tårta med solens varma strålar som värmde våra ansikten. Sen kollade vi skidor och skidskytte, gjorde pizza och åt pannacotta.

Turen vi gick idag var Sisjön + Oxsjön runt (i den norra delen av Sandsjöbacka naturreservat), samt till och från Sisjön från mig. Det var 11 grader varmt, ljummen bris och fågelkvitter att njuta av. Vilken pangdag!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: