Design a site like this with WordPress.com
Get started

Roadtrip till Bökhult

Jag och min syster tog oss till Bökhult, som en del i vårt projekt att besöka ställen där vi bott när vi var små. Och det var en rejäl nostalgismäll att gå ner till Goaltasjön, se grodyngel, hälsa på våra gamla grannar, minnas träklamparna Kloka och Spitspit och se hur litet allt var och hur korta avstånden var jämfört med hur vi mindes att de var när vi var små. Kolla vad fint bokskogen spruckit ut! Och hur vackert molnen återspeglas i sjön!

Dagens skrattanfall stod jag för när min syster blev vettskrämd av en väldigt stor snok som var lite väl nära hennes fötter. Undertecknad skrattade så hon grät. En riktigt fin dag som avrundades med en lyxig lunch på Laxbutiken. Tacksam och glad.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: