Design a site like this with WordPress.com
Get started

Ö – a give me five challenge

  • Öar – det är något speciellt med öar. Små (och ibland stora) bitar av land som omringas av vatten. Jag har sett några helt fantastiska bilder från portugisiska Azorerna på sistone, så har blivit lite sugen på att åka dit någon gång i framtiden. Det hade vart nåt!
  • Örtsalt – jag och speciellt en av mina systrar ÄLSKAR örtsalt. Det funkar ju till precis allt. Gott till vilken maträtt som helst, gott tomater, gott till frukostägget, för att sätta lite smak på riset… Ja ni hör ju.
  • Örter – örter generellt är ju gott. Jag har gett mig på att odla lite kryddor nu, och framför allt persiljan mår riktigt bra. Jag har även gett mig på dill och timjan, varav den senare absolut inte mår bra.
  • Örhängen – jag har ett gäng örhängen, får jag ändå erkänna. När jag var yngre pysslade jag en del och pärlade ihop en del örhängen. De använder jag inte särskilt mycket längre. Nu har jag en handfull favoriter i silver som jag använder igen och igen.
  • Öland – för drygt ett år sedan åkte jag och pappa på en fotoresa till Öland. Och Öland är ju så otroligt vackert på våren. Med orkidéer som blommar och generellt ett ljuvligt växt- och naturliv. En tripp till Öland under maj rekommenderas varmt!
Advertisement

2 thoughts on “Ö – a give me five challenge

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: