Design a site like this with WordPress.com
Get started

Min sommar i fem delar

Vi hade en supermysig picknick en vacker sommardag med allt som är gott här i livet; lemonad, jordgubbar och bär- och chokladscones. Såna dagar är helt klart svårslagna. Kolla bara vad fint vi hade det!

Samma kväll hade vi en bal för min syster som fyllt 18 år, visserligen i december, men den som väntar på något gott… Vi dansade i våra långklänningar så det stod härliga till. Gör gärna om det igen!

Provat på frisbeegolf. Min syster (som tycker jag bloggar för lite, förlåt!) jobbar på en frisbeegolfbana i Göteborg och jag och en annan syster passade på att köra en runda när vi ändå var där. Jag kan inte påstå att jag var strålande, men det gick ändå bättre än jag hade förväntat mig. Och det var kul! Jag ska nog köra snart igen. Om inte annat för att få hälsa på den lilla ekorrdamen som min syster lyckats charma med nötter och vackra leenden.

Gjort mängder av buketter! Det är typ ett av mina största intressen nu, känns det som. Dels blommar mina dahlior nu, men jag har också upptäckt ett dike med blåklint och annat vackert en kort promenad från där jag bor. Så jag tar med mig en sax och plockar av hjärtans fröjd. Det går ju också att gå loss i mamma och pappas trädgård. De har lite större utbud än jag har, så det bäddar för lite maffigare buketter.

Kollat på massa fotboll! Dels Gothia Cup, men framför allt på fotbolls-EM som pågår för fullt. Jag har självklart klätt mig i gult och blått när Sverige spelat, det är ett fint sätt att visa stöd tycker jag.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: