Design a site like this with WordPress.com
Get started

Fem saker jag gjort den senaste tiden

Firat min systers födelsedag, dels med ett litet släktkalas och dels med en kladdkakebuffé med familjen. Hon körde på sju sorters kladdkakor som bland annat inkluderade kladdkaka med marängfluff, kladdkaka med cookiedough, en kladdkakepizza och det ena och andra jag inte ens kunde namnge. Det var mycket socker, men trevligt. 

Bytt däcken på min bil. Kände mig som ett proffs. Tidigare har jag och pappa gjort det tillsammans – men då har det varit han som har gjort grovjobbet och jag har mest observerat och gjort det som är lite lättare. Men denna gången så gjorde jag i princip allt. Pappa hjälpte mig att placera domkraften rätt – för det tycker jag fortfarande är svårt, och när det var lite struligt att få hjulet på plats. Men jag skruvade ur bultarna, jag karatesparkade av däcket, fäste bultarna igen och sen hade jag träningsvärk i två dagar. Det var ett rejält träningspass att byta alla fyra däck! Men jag kände mig stark, cool och stolt.

Denna veckan har jag haft schemalagd tid med jobb från 8:45, vilket har inneburit att jag skulle behöva gå upp vid 7 för att hinna in till kontoret. En tid som inte passar mig eftersom jag älskar att sova länge på morgonen och vara uppe sent på kvällen. Så denna veckan har jag flexat en timme tisdag, onsdag och torsdag vilket har inneburit att jag kunde gå upp 8 istället och det har gjort SÅ stor skillnad för min livskvalitet. Jag kan lägga mig vid halv ett och ändå få nästan åtta timmars sömn. Skönt att ha flex man kan bränna när det behövs. 

Jag hade en extrem matdag efter jobbet i måndags och gjorde först sticky chicken (typ min favoriträtt just nu) och sen en och en halv sats belgiska våfflor. Det bästa med belgiska våfflor är att man kan frysa in dem, ta fram dem och äta dem som mellanmål NÄR som helst. Det absolut bästa.

Härom helgen så var jag sugen på att ge mig ut i svampskogen för att plocka trattisar. Jag var ute vid typ 16-tiden och sen blev det plötsligt mörkt väldigt fort och jag hade tappat bort sjön som jag skulle gå runt. Jag var inte så orolig, jag hade stort fokus på svampen och de allsvenska matcherna jag lyssnade på, men mamma och pappa tyckte nog att det var dags för mig att bli hittad, så de tog bilen för att leta upp mig. Efter en stund blev jag upphittad och både jag och svampen kom hem tillslut.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: