Design a site like this with WordPress.com
Get started

December

Min syster tyckte det var längesen jag bloggade, så jag får väl uppdatera lite vad som hänt den senaste tiden. Jag klättrade upp till Skansen kronan och blickade ut över ett ljushav och tänkte “Gothenburg is mine.” Jag har besökt Kullaviks julkiosk, som ligger ca 100 meter från där jag bor och fikat glögg och churros där med min syster. Jag har druckit ofantliga mängder te, eftersom jag köpte en teadventskalender till mig själv (och en till mamma!). Och idag har jag och två systrar bakat lussebullar/katter och ätit trerätters och haft julmys. Hemma hos mig har jag också säkert 30 kartor, så på bilderna ser ni två av dem. Varsågoda.

Annars fylls dagarna av mycket jobb, en del sport (framför allt fotboll och skidskytte), matlagning och så klagar jag lite över att jag känner mig ensam. Men det är väl så det är nu i coronatider. Jag får vara tacksam över att jag har världens finaste kollegor, världens bästa syskon, ett jobb att gå till och tak över huvudet. Och det är jag, det är jag väldigt tacksam över.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: