Design a site like this with WordPress.com
Get started

Afternoon tea med jultema 2021

Julen blev lite speciell i år. Flera av mina familjemedlemmar tog covidtest på grund av känningar av olika slag, tack och lov fick alla negativa provsvar, så vi firade jul tillsammans trots allt. Nu har jag dock dragit på mig det de hade, så jag har varit out of sorts ett par dagar. Nu känner jag mig rätt okej igen, men har fått en retlig hosta som jag kan komma att dras med ett tag om jag känner mig själv rätt. Därav blir också nyår en ensam tillställning i år, vilket känns tråkigt såklart. Men hade jag fått välja att fira jul eller nyår med sällskap så hade jag valt jul alla dagar i veckan. Förra året satt jag ju helt ensam över julen och det var inte särskilt kul.

Utöver det vägrade min bil att starta när jag skulle köra hem över jul den 23 december. Den reagerade inte överhuvudtaget när jag försökte starta så jag förstod snabbt att batteriet inte mådde så bra. Tack och LOV hade jag startkablar i bilen (sen min förra bil hade lite batteriproblem) och mina bästa vänner R och V var kvar i Göteborg och kom till undsättning. Ett par dagar senare köpte jag och pappa nytt batteri till bilen, och det behövdes. Nu hoppas jag innerligt att jag slipper mer bilstrul på ett bra tag framö

I söndags hade vi ett afternoon tea med jultema, innan jag och två av mina systrar begav oss av mot Göteborg igen. Vi hade ju ett afternoon tea med jultema förra året som var väldigt uppskattat så vi var såklart sugna på en favorit i repris. På menyn stod saffranstosca, mjuk pepparkaka, saffransbiscotti, snittar, scones och en ljuvlig frukt- och bärsallad. Till det avnjöts ett te som jag köpt på Tjolöholms julmarknad till mamma i julklapp. Lyckat? Självklart!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: